kostHvad enten målet er vægttab, forebyggelse af hjertekarsygdomme og sukkersyge eller øget præstationsevne inden for idræt, kan jeg støtte dig i at nå dit mål.

Kostens betydning for vores sundhed og præstationsevne er evidensbaseret og bør derfor ikke bygge på udokumenterede teorier. Som forbruger hører man jævnligt om detox-kure eller kostinterventioner, hvor indtagelse af helt specifikke fødevarer er løsningen på problemet. Oppe i tiden er også argumentet om at undgå indtagelse af stivelsesholdige produkter som kartofler, brød, ris og pasta. Ofte er disse teorier udokumenterede eller i bedste fald hæftet op på nogle få undersøgelsersesresultater, der ikke kan stå alene.

Den vejledning, som jeg kan give dig, bygger på de nyeste forskningsresultater inden for ernæring.

Forløbet indledes med en samtale, der har til hensigt at fremme din motivation og give dig et nyt perspektiv på nogle af de udfordringer, der kunne tænkes at blokere for forandring. Vejning og kropsmåling vil, såfremt det aktualiseres af målet, også indgå her. Med baggrund i samtalen og beregninger udfærdiges en individuel kostplan, der kan være mere eller mindre detaljeret. Planen følges op af ugentlige vejninger og samtale efter behov.